Back

ProRec-BE NL

Home

MIC Congres 2014

20 en 21 november 2014
Elzenveld, Antwerpen

Zorg voor informatie - informatie voor zorg

De zorg is in beweging. We werken meer samen: multidisciplinair, met andere zorgverleners én met de patiënt. De verwachtingen zijn hoog. De kosten en financiering staan onder druk. Zorgen voor de juiste informatie op het juiste ogenblik bij de juiste personen draagt bij tot betere zorg: sneller, goedkoper, efficiënter, én met minder administratieve overlast.

Utopie of realiteit? Hoe ver staan we? De toekomst is er vandaag al, maar is ongelijk verdeeld.
We laten u kennismaken met inspirerende voorbeelden waar zorg voor informatie bijdraagt tot betere informatie voor zorg, en op die manier tot betere zorg. Sessies over o.m. EPD, Beleidsinformatie, Codering en hergebruik, productiviteit en patiëntveiligheid, toepassingen in de zorg voor verpleegkundigen, innovatie in beeldvorming en e-health staan op het programma.

Kom ook naar MIC2014 om deze interessante presentaties bij te wonen.
Accreditatie is verleend voor beide dagen.

U kunt zich HIER INSCHRIJVEN.

 
 

Op donderdagavond 20 november ligt de focus op huisartsen, apothekers en de regionale integratie van zorg. Diego Schrans, huisarts, zal spreken over het integreren van eHealth in de dagelijkse praktijk. Voor informatie over andere lezingen, klik hier.

 

 

Programma
Kijk op de website voor alle details m.b.t. het programma.

Aanmelden
Leden van de MIM en VMBI ontvangen een korting op het inschrijftarief.
Voor informatie en registratie: Aanmelden kan hier.
 

 

Tijdens de plenaire openingsessie op 21 november met thema Ziekenhuis DC met 1 agendapunt: EPD, zal o.m. Marc Geboers, hoofdgeneesheer, alg. directeur van het Sint-Franciskusziekenhuis één van de presentaties verzorgen.

 

Informatiemarkt
De volgende organisaties zijn aanwezig:

 

Het Medisch Informatica Congres (MIC) wordt jaarlijks georganiseerd door de Belgische en Nederlandse Verenigingen voor Medische Informatica (BMIA/MIM en VMBI). Het congres vindt jaarlijks plaats, afwisselend in Nederland en in België. Voor meer informatie over de verenigingen, zie www.bmia.be en www.vmbi.nl

 

Congreslokatie
Elzenveld Hotel & Seminarie
Lange Gasthuisstraat 45
B-2000 Antwerpen
www.elzenveld.be

 

Volg ons op twitter!
@mic2014b
 

 

 
 
 

 

Volledige versie