ProRec-BE NL

Cebam Evidence Linker

Tot 31/12/2018 kunnen huisartsen een telematica premie verkrijgen door informatie op te zoeken (5 consultaties) gekoppeld aan de diagnoses via de Evidence Linker vanuit het elektronisch medisch dossier. Opgelet, hiervoor is het noodzakelijk om bij een zoekopdracht vanuit het elektronisch dossier in te loggen op de Evidence Linker.


Een Single Sign On is een belangrijke voorwaarde om de Cebam Evidence Linker efficiënt te kunnen gebruiken. Tot voor kort was dit nog niet mogelijk. Samen met Ehealth, heeft onze technische partner IVS dit op punt gezet om de SSO mogelijk te maken en het gebruiksgemak bij de huisartsen aanzienlijk te verhogen. In bijlage kunnen jullie een nieuwe ‘cookbook’ vinden om de SSO te implementeren. Uiteraard zal het wel belangrijk zijn dat dit eerst uitgetest wordt. Indien er vragen of opmerkingen zijn, kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met onze technische partner via ivs@iscientia.com of op het nummer 015/50.04.40: COOKBOOK

De Cebam Digital Library for Health levert de Cebam Evidence Linker aan voor de verschillende software pakketten voor de huisartsen.
De URL van de Evidence Linker is veranderd en daarom is het wenselijk dat de leveranciers van medische software pakketten dit uiterlijk tegen 31 december 2018 aanpassen.

Via de Evidence Linker kunnen zorgverleners vanuit hun elektronisch medisch dossier (gekoppeld aan de diagnose) terecht komen op desbetreffende richtlijnen.
De Evidence Linker is reeds aanwezig in de software pakketten voor huisartsen. Uitbreiding naar andere medische beroepsgroepen is wenselijk.

De URL van de Evidence Linker is veranderd en daarom is het wenselijk dat de leveranciers van medische software pakketten dit uiterlijk tegen 31 december 2018 aanpassen.

Nieuwe link